Om Big Mary

Namnet Big Mary & Quite The Opposite kommer från skrönan om en elefant och en underklädesbutik. Cirkuselefanten Big Mary hängdes enligt legenden från en kran efter att ha mördat sin skötare. Precis som många andra berättelser är den inte verifierad och lever vidare på samma sätt som tron på andra sagor gör. Eller är gud egentligen en cirkus? Fylld av elefanter? Ja oavsett det så blev det Big Mary.

Och Quite The Opposite då? Ja där kommer Miss Mary in i bilden. Miss Mary, ett underklädesmärke för stora kvinnor stod i vägen. Vi var för lika. Upp kom plötsligt tillägget & Quite The Opposite och det fick mig att skratta. Big Mary & Quite The Opposite! Tycker fortfarande det är roligt. Det är absurt och med associationer till rhyming slang, sagan om Mary, andra sagor, underkläder och elefanter passar det alldeles utmärkt. Kan inte tänka mig ett bättre namn även om kortversionen är mer praktisk.

Och i tillfälle du undrar så kan jag berätta att Big Mary håller sig till en verklighetsbaserad livsåskådning. Tills motsatsen är bevisad.

ORD & DESIGN

HAR DU EN DEFINITION AV ETT ORD ELLER EN FÄRDIG DESIGN?

DESIGN

Om du har en design som passar hos Big Mary är du välkommen att skicka in den. Ersättning utgår i form av tees.

ORD

Om du har en definition av ett ord som passar hos Big Mary. Skicka in den! Ersättning utgår i form av tees.

Vill du vara med?