Alla heliga kor blir uppätna till slut

I ett land långt långt borta, för inte så länge sen, var en ko bara en ko. Sen var kon fortfarande bara en ko fram till att några coola dudes på 1800-talet kommer på att kon ska vara något mer. Kon är mer än en ko! Kon är mer än en ko! 
Det måste varit ett speciellt ögonblick. Ett underbart ögonblick? Ett heureka? Ett vi gör kon helig! Den ska bli vår symbol! Vad roligt! Vi är vi till skillnad från dem! Det är vi med korna! Livet är komplett nu!
Sen gick tiden sin gilla gång utan några egentliga ändringar. Det var pragmatiska tider. Sköna tider. Kokött åts av de som hade möjlighet, och när mjölken sinade, såldes kon av de koägande medlemmarna i klubben Kon Är Fridlyst (helig), till medlemmar i klubben som utan samvetsbetänkligheter kan slakta den för de äter inte gris. Men kor är ok, eller är det klubben där man inte äter skaldjur på tisdagar som de tillhör? Jaja, OCD är spritt och kommer i många former.

Alla kor blir uppätna till slut, även idag när fanatiker slår ihjäl folk som på något sätt är involverade i slakt av kor. För kommer inte korna till slakteriet, blir de som inte längre ger mjölk fraktade långt hemifrån och utsläppta i det vilda. Där driver de runt i flock utan tillsyn och dukar till slut under. Av undernäring, sjukdom eller ålder och blir uppätna på platsen där de ligger och ruttnar. För vare sig nu eller förr, har det väntat någon lugn pensionärstillvaro fylld av kärlek för korna. Om nu nån trodde det.

Alla heliga kor blir uppätna till slut. Svart t-shirt, man, kläder, sekulär, ateist
Alla heliga kor blir uppätna till slut. Svart t-shirt, kvinna, kläder, sekulär, ateist
Heliga kor – Kvinna

Leave a Reply